Aquesta és la imatge corporativa de Sant Grau, una casa rural collonuda que hi ha a Navès (Lleida) a la comarca del Solsonès.
Us faré un resum ràpid: la tipografia l’he creat a partir del manuscrit de les Homilies d’Organyà, un document clau a la història i filologia catalana. Les formes són dues pedres, una al costat de l’altra, amb el tipus una i amb la marca l’altra. Els colors: no podia faltar el verd éssent Sant Grau una casa en un entorn rural i que està molt compromesa amb el medi ambient, i el carbassa reflecteix la calidesa del tracte dels seus propietaris i el caliu del sol.
També he creat la mascota de Sant Grau, no s’ha d’oblidar el públic infantil que és, de fet, el client més exigent. Es tracta d’una guineu, molt comú al Solsonès: Gueraueta la Guineueta.


2 comentaris

montse · 7 Abril, 2008 a les 8:43 am

Qué contents, m’imagino, hauran quedat els amos de Sant Grau, per què pel que expliques del teu dibuix, has sabut recollir totes les qualitats de la casa. I el de la mascota fantàstic, molt simpàtic!!
Una abraçada.

Anonymous · 8 Abril, 2008 a les 10:28 pm

Com sempre, genial.
T’ha quedat que ni pintat per St. Grau, segur que a la Carme li ha encantat. Enhorabona.
MSP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *