Les impressions que fem diàriament no només usen paper, sinó que també utilitzen tinta. Molta tinta! Això és en part innecessari segons SPRANQ Comunicacions Creatives (Utrecht, Holanda).

Per això SPRANQ va desenvolupar una nova tipografia: Ecofont. Després del formatge holandès amb forats, ara hi ha una tipografia holandesa també amb forats! Les idees més atractives són simples: Quanta tinta es pot eliminar d’una lletra sense que aquesta perdi la seva llegibilitat? Després d’extenses proves amb tot tipus de formes, els millors resultats es van obtenir usant cercles petits. Després de llargues hores (i cafè) es va obtenir una tipografia que gasta fins a 20% menys de tinta per impressió. De descàrrega gratuïta i d’ús gratuït.
La podeu descarregar aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *