Jo encara tinc l’esperança de que hi hagi una solució, però res de res. La nota de premsa amb data d’abril de 2010 aquí

Tradueixo la conclusió del senyor Steve Jobs:

“Flash va ser creat durant l’era d’ordinador personal – per a ordinadors personals i ratolins. Flash és un negoci encertat per Adobe, i podem entendre per què ells volen portar-ho més enllà d’ordinadors personals. Però l’era mòbil és sobre dispositius de poder baixos, interfícies de toc i normes obertes de web – totes les àrees on el Flash no arriba.
El devessall de sortides de mitjans de comunicació que ofereixen el seu contingut per als dispositius mòbils d’Apple posa de manifest que Flash és més necessari per mirar el vídeo o consumir qualsevol classe de contingut de web. I 200,000 *apps sobre la Tenda de *App d’Apple demostren que el Centelleig no és necessari per a les desenes de milers de desenvolupadors per crear usos gràficament rics, incloent jocs.
Noves normes obertes creades en l’era mòbil, com HTML5, guanyaran sobre dispositius mòbils (i ordinadors personals també). Potser Adobe s’hauria d’enfocar més en la creació de grans instruments HTML5 d’ara endavant, i menys en la crítica d’Apple per oblidar el passat.” Steve Jobs Abril de 2010

Doncs vaja, que el senyor Steve no vol saber res de Flash. Sembla ser que les pantalles tàctils i el Flash no són molt compatibles. Renovar-se o morir? O els dissenyadors ens haurem de fer programadors?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *