“Polaroidauca” de la Maria i el Miguel

La Carmen va voler fer un regal original a la seva germana pel dia del seu casament: una auca que, il·lustrada en instantànees format Polaroid (bé no, vam fer una mica de trampa, són més grans), explica la història de com es va formar la parella.
Esperem que els hi agradés molt, i que siguin molt feliços!!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

2 Comentaris

 1. María 11 agost, 2011

  hola Roser, sóc la Maria, la germana de la CArmen… un plaer trobar el teu blog i agrair-te que fessis tan bonic aquest regal per nosaltres. Ens vam emocionar molt, perquè ens assemblem i tot!!! La casa es clavada… tot és genial!!! Mil gràcies!!!
  Per cert… tinc un blog, a on parlo del regal… gràcies de nou!!
  Marieta (http://quierounabodaperfecta.blogspot.com)

  • admin 11 agost, 2011

   Moltes gràcies, me n’alegro que t’agradés. Ara mateix vaig a tafanejar el teu blog!

Deixar una resposta

© 2018 ROSER CHILLÓN COSTA

Autor Anders Norén