Han passat molts mesos des de l’última entrada al blog. Hem tingut molts canvis: trasllat de l’estudi a casa, embaràs, maternitat… però tot i haver de treballar mentre amb el peu esquerre vaig gronxant la hamaca de la menuda, torno amb les piles carregades. Tan carregades que us ensenyaré els dos últims treballs:

Art és Art Fine Craft és una empresa dedicada a la venda i exportació d’artesania i objectes fets a mà. La Teresa, la seva propietària posa molta cura en la tria dels articles que té a la venda i també molta dedicació i amor per la seva feina.
Li he dissenyat la imatge corporativa, aquí teniu la seva targeta:

tarjaartesartfoto

També estic treballant en la seva web que ben aviat estarà enllestida. Té la seva oficina/showroom a Sant Just on podreu veure part del seu material. També podeu seguir-la a la seva pàgina a facebook, on anirà pujant mostres.

 

També us volia parlar de PerellónCS, en Josep és Conseller de Seguretat en el transport de mercaderies perilloses, aquí teniu la seva web ja enllestida, ha estat un plaer treballar-hi.

Captura de pantalla 2013-11-06 a las 11.48.54

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *