Actualitzo per fí el blog amb el projecte en el que he treballat els últims mesos.

Com molts ja sabeu, ara treballo per a una cava de La Fortesa, molt a prop de Sant Sadurní d’Anoia: Vinya Encisada. I com també molts sabeu, a mi m’encanta el cava, així que us podeu imaginar que aquesta està sent la feina de la meva vida.

La imatge corporativa la vaig treballar des de la perspectiva d’una cavalover i apassionada de la cultura de les terres del Penedès. La principal característica del Penedès que li volia donar a la imatge és el passat modernista de Sant Sadurní i del món de les caves. Fa més de 100 anys, Ramon Casas dissenyava cartells per a una coneguda marca de cava, de qui no diré el nom perquè prou publicitat en fan 😉

Vaig enamorar-me de la tipografia Campanille de Dieter Steffmann, de qui sí que en faré publicitat, perquè és un tipògraf dels d’abans, ara està jubilat i contribueix amb la cultura i l’art penjant els seus dissenys gratuïtament a la seva web: www.steffmann.de.

La tipografia és un homenatge al modernisme, l’art nouveau o el jugendstil que van enamorar l’Europa de finals del segle XIX, un bon punt de partida per a la imatge del nostre celler.

Tradició i modernisme, màgia i colors de la terra, aquests conceptes són els que volíem expressar en el logotip. El color violeta, el més espiritual del cercle cromàtic, representaria la part màgica. La resta de colors: marrons, verds i ocres, són els que representen la mare terra, que regna al Penedès. Una vinya que desprèn espurnes màgiques i que creix formant aquest mandala d’estil modernista.

L’encís dels nostres caves i vins, allò que ens surt del cor.

Actualizo por fin el blog con el proyecto en el que he trabajado los últimos meses.

Como muchos ya sabéis, ahora trabajo para una cava de La Fortesa, muy cerca de Sant Sadurní d’Anoia. Y como también muchos sabéis, a mí me encanta el cava, así que os podéis imaginar que este está siendo el trabajo de mi vida.

La imagen corporativa la trabajé desde la perspectiva de una cavalover y apasionada de la cultura de las tierras del Penedès. La principal característica del Penedès que le quería dar a la imagen es el pasado modernista de Sant Sadurní y del mundo de las cavas. Hace más de 100 años, Ramon Casas diseñaba carteles para una conocida marca de cava, de quien no diré el nombre porque suficiente publicidad hacen ellos 😉

Me enamoré de la tipografía Campanile de Dieter Steffmann, de quien sí que haré publicidad: es un tipógrafo de los de antes, ahora está jubilado y contribuye con la cultura y el arte colgando sus diseños gratuitamente en su web: www.steffmann.de.

La tipografía es un homenaje al modernismo, el arte nouveau o el jugendstil que enamoraron la Europa de finales del siglo XIX, un buen punto de partida para la imagen de nuestra bodega.

Tradición y modernismo, magia y colores de la tierra, conceptos que queríamos expresar en el logotipo. El color violeta, el más espiritual del círculo cromático, representaría la parte mágica. El resto: marrones, verdes y ocres, son los que representan la madre tierra, que reina en el Penedès. Una viña que desprende destellos mágicos y que crece formando este mandala de estilo modernista.

La magia de nuestros cavas y vinos, aquello que nos sale del corazón.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *